Έπειτα από 14 χρόνια

Σαββίδης και ΚΑΕ για τα θύματα των Τεμπών και ο... πιλότος ΣτέφενςΟ Ιβάν Σαββίδης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, έστειλε το μήνυμα για τη σημερινή μέρα που αποτελεί τη 14η θλιβερή επέτειο από τον θάνατο των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το σύντομο μήνυμα του μεγαλομετόχου αναφέρει:

«Ο πόνος έχει μνήμη και οι τραγωδίες είναι ανεξίτηλες. Παρότι στις 04.10.1999 η μοίρα μου δεν είχε συνδεθεί ακόμη μ’ αυτή του ΠΑΟΚ, συμπονώ και συλλυπούμαι από τα βάθη της καρδίας μου τις οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη. Ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ τιμώ τη μνήμη εκείνων που δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Το μήνυμα της ΚΑΕ:

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την 14η επέτειο από το δυστύχημα των Τεμπών όταν έχασαν τη ζωή τους έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που μετέβαιναν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν αγώνα της ποδοσφαιρική ομάδας του «δικεφάλου».

«Είναι μία θλιβερή επέτειος. Μία μαύρη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Λένε όμως αυτοί που… φεύγουν, πεθαίνουν μόνο εάν τους ξεχάσεις και για αυτό… υποχρέωση όλων των μας είναι να θυμόμαστε και φέτος, στην 14η επέτειο από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και πάντα τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα. Τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πήγαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Παναθηναϊκό και στο ταξίδι της επιστροφής, στην περιοχή των Τεμπών, σκοτώθηκαν σε ένα τραγικό δυστύχημα.

Από τα συντρίμμια του λεωφορείου που μετέφερε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, καθώς και ο Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, αλλά και ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Και οι έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού, που βίωσε στον μέγιστο βαθμό τον πόνο από τον τραγικό χαμό των φιλάθλων της ομάδας».



Επιστροφή με Στέφενς… πιλότο

Στο μεταξύ, ευχάριστο ήταν το κλίμα στην πτήση της επιστροφής του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία, με τον Χουμπ Στέφενς να… βοηθάει μάλιστα τον πιλότο στην προσγείωση. Τα χαμόγελα ήταν πλατιά και τα αστεία έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ, στο περίπου τρίωρο ταξίδι της επιστροφής από το Άμστερνταμ στη Θεσσαλονίκη. Με την ομάδα δεν πέταξε ο Ιβάν Σαββίδης που θα βρεθεί πάντως στην Ελλάδα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.