Τα κοσμήματα έχουν συνολικό βάρος 19 κιλά, «χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τη συλλογή ακριβών ρολογιών», όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας

Η Εβγκενίνα ΒασίλιεβαΠερίπου 57.000 διαμάντια, ρουμπίνια, και σμαράγδια εντόπισε και κατάσχεσε στο σπίτι της πρώην υπεύθυνης περιουσίας του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας η τοπική Αστυνομία, όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της χώρας στην ιστοσελίδα της.

Τα κοσμήματα έχουν συνολικό βάρος 19 κιλά, «χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τη συλλογή ακριβών ρολογιών», όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή.

Η πρώην υπεύθυνη περιουσίας, Εβγκενίνα Βασίλιεβα, και δύο ακόμα αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, συνελήφθησαν στα τέλη του 2012 για τη φερόμενη εμπλοκή τους στην ύποπτη πώληση περιουσίας αξίας 4 δισεκατομμυρίων ρουβλιών που ανήκε στην υπηρεσία ακινήτων του Στρατού, την OAO Oboronservis, σε χαμηλές τιμές με διάφορα ανταλλάγματα.

Η 33χρονη Βασίλιεβα παραμένει σε καθεστώς κατ’ οίκον κράτησης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισείουν έως και 12 έτη κάθειρξης.

skai

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.