Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ολη η απολογία Παππά – Υπόμνημα-μανιφέστο με μύδρους κατά «καρεκλοθήρων» και «ευρωκυνηγών» – Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Οκτώβριος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Απολογητικό υπόμνημα- μανιφέστο που υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει κάποτε τον τόπο και θα οδηγήσει τους υπεύθυνους της δυστυχίας τού… κόσμου ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης καταγράφει στην απολογία του ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Με μια προσωπική απολογία ο κουμπάρος του Ν. Μιχαλολιάκου και νονός της κόρης του Ουρανίας επιχείρησε να αποδομήσει το κατηγορητήριο εναντίον του, αλλά και του κόμματός του. Οι κορόνες του για την κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής δεν έπιασαν τόπο, αφού προφυλακίστηκε και αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθεί και αυτός στον Κορυδαλλό… Τις ποινικές διώξεις τις αποδίδει στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και επιμένει ότι η ΝΔ είχε κατρακυλήσει δημοσκοπικά.

Δριμεία επίθεση κάνει μέσω της απολογίας του, που αποκαλύπτει «Το Βήμα» σε όλα τα πολιτικά κόμματα αποκαλώντας διαπλεκόμενους πολιτικούς εκείνους που δήθεν κρύβονται πίσω από τη δίωξη τους των «καθαρών», των πολιτικών της Χρυσής Αυγής. Απειλεί ότι «θα ζητήσουν λόγο από αυτούς που έχουν ζημιώσει τον τόπο», ενώ υποστηρίζει ότι οι βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής ήταν οι μόνοι που δεν είχαν λερώσει τα χέρια τους με κλεμμένο δημόσιο χρήμα και βρώμικες συναλλαγές.

Εξαίρει το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής αρνείται ότι τα μέλη της ήταν ρατσιστές· κυνηγούσαν μόνο τους παρανόμους, λέει. Δηλώνει την πεποίθησή του ότι εκείνοι θα έρθουν στην εξουσία…

«Δεν είχαμε καμία πρόσβαση στα ΜΜΕ» υποστηρίζει, παρ’ ότι παραθέτει αναφορές από τηλεοπτικά κανάλια και συνεντεύξεις…

Αρνείται ότι υπήρχε στρατιωτική δομή της οργάνωσης, αλλά επιμένει ότι στο κόμμα τους δεν υπήρχαν «καρεκλοθήρες» και «ευρωκυνηγοί». Θα μπορούσε, λέει, κάποιο άτομο οπαδός του κόμματός τους να διαπράξει και αξιόποινες πράξεις αυτό, όμως δεν μπορεί να βαρύνει το κόμμα! Υπήρξαν, υπενθυμίζει, εγκληματικές δραστηριότητες ατόμων που ήταν επίσημα όργανα σε διάφορα κόμματα, όμως οι δραστηριότητες αυτές δεν χρεώθηκαν στα κόμματα…

Αναφέρεται σε αποσπάσματα του κατηγορητηρίου και δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εγκληματικές πράξεις στη δικογραφία, αλλά ούτε γνωρίζει τους δράστες, καθώς και την πλιτική τους ταυτότητα.

Δριμεία επίθεση και εναντίον του ενός προστατευόμενου μάρτυρα κάνει στην απολογία του ο βουλευτής Χρ. Παππάς, ο οποίος κάνει έκκληση ότι δεν πρέπει να μείνει μακριά από τα καθήκοντα του στη Βουλή…

Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα

Μετάγεται σήμερα Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έχοντας κριθεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Παπαδάκου Γιάννα

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 4th, 2013 at 11:25 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply