«Και τώρα ο Κασιδιάρης για δήμαρχος Αθηναίων» -τί λέει ο συνήγορός τουΣυγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη γιατί έλαβε την απόφαση να μην προφυλακίσει τους εντολείς του, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο έδωσε ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης.

«Οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που επισύρει ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 έτη κάθειρξης και έτσι ήταν δυνατή η προσωρινή τους κράτηση» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη διαγραφή του από τη ΝΔ, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση των Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, αναφέρει ότι «ήταν μια πολιτική ανοησία, που έδινε σ’ αυτήν την υπόθεση πολιτικό χαρακτήρα, ενώ, όπως την αντιμετωπίζω εγώ, είναι μια ποινική υπόθεση και διαδικασία».

Ανέφερε ακόμη ότι προσκομίστηκαν στοιχεία που κλόνισαν τις κατηγορίες και πρόσθεσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος, μετά από αυτή την απόφαση, στις δημοτικές εκλογές, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Εγώ, έκανα το καθήκον μου, χωρίς να έχω καμία ιδεολογική σχέση με τη ΧΑ, κάνοντας μόνο το επαγγελματικό μου καθήκον και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα και αυτό είναι η ηχηρή απάντησή μου στη ΝΔ» τόνισε.

ημερησία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.