Κατηγόρησε τους Τεροβίτσα, Πιλάβιο, Σιδηρόπουλο, Τσινιάρη

Δίκη στημένων: Εγκώμιο Κούγια για τον Μάκη ΦωμιάδηMε την κατάθεση του Αλέξη Κούγια, συνεχίστηκε από το πρωί της Τρίτης, η υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας, έπλεξε το εγκώμιο του Μάκη και Σταύρου Ψωμιάδη, ενώ κατηγόρησε τους Τεροβίτσα, Πιλάβιο, Σιδηρόπουλο και Τσινιάρη!

Συγκεκριμένα είπε για τον κατηγορούμενο: «Είναι παιδικός μου φίλος, τον ήξερα από μικρό παιδί. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ξέρω τη διαδρομή του. Ξέρω μόνο ότι έχει εξαιρετική οικογένεια, ότι είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και ότι στενή σχέση με την εκκλησία. Είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν θα μπορούσες να δεχτείς πως στήνει παιχνίδια»!

Για τον γιό του Σταύρο σχολίασε: «Για το Σταύρο Ψωμιάδη δεν ξέρω πολλά πράγματα, μόνο ότι είναι ένα καλοβαλμένο παιδί. Θα ήταν έκπληξη για μένα αν μάθαινα πως έχει συμμετοχή στους στημένους αγώνες».

Γενικά για το ελληνικό προδόσφαιρο υποστήριξε: «Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πιθανώς δεν συμβαίνουν πουθενά. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση που υφίσταται ακόμη. Μην περιμένετε να σας πουν τιποτα το 90 των μαρτύρων γιατί εμπλέκονται. Ήταν πρωταγωνιστές και θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι».

Μάλιστα τόνισε οι Τεροβίτσας και Πιλάβιος έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι εξηγώντας: «Από τη στιγμή που μπήκε το νόμιμο και παράνομο στοίχημα στο ποδόσφαιρο εισήλθαν στο χώρο πολλοί κακοποιοί. Υπάρχει ατελείωτο χρήμα. Γίνονται εκβιασμοί απειλές και ακραίες παρανομές. Ο Μπέος και ο Τσακογιάννης είχαν διαμορφώσει μια κατάσταση και ο Πιλάβιος δεν κατάλαβε πού μπήκε. Για την ακρίβεια ο Πιλάβιος ήταν το… σφαχτό»!

Ρωτήθηκε επίσης για τον Γιάννη Παπακώστα απαντώντας: «Είναι δημιούργημά μου. Καλός οικογενειάρχης και πρωτοπόρος στο επάγγελμα. Είχαμε άριστη συνεργασία, δεν ξέρω για ποιο λόγο παραιτήθηκε. Προφανώς τον απείλησαν. Τον έφερα πέρυσι στην Παναχαϊκή, αλλά ήταν διαφορετικός άνθρωπος».

Τέλος, για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο είπε: «Είναι από τους πιο βρώμικους διαιτητές και αγαπημένο παιδί όσων ελέγχουν τον χώρο. Είναι έτοιμος να κάνει το οποιοδήποτε έγκλημα. Το ίδιο και ο Τσινιάρης»!

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.