Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα μέσα Οκτωβρίου στην Ελλάδα το «έξυπνο» ρολόι Samsung Galaxy Gear

30 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μάλλον «τσουχτερή» η τιμή του

Στα μέσα Οκτωβρίου στην Ελλάδα το «έξυπνο» ρολόι Samsung Galaxy GearΤο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2013 θα κυκλοφορήσει το πρώτο έξυπνο ρολόι της Samsung. Το Galaxy Gear συνεργάζεται μόνο με smartphone και tablet της οικογένειας Samsung Galaxy και πωλείται ήδη σε άλλες αγορές στην Ευρώπη αντί 299 ευρώ.

Το Galaxy Gear νοείται ως ένα σύγχρονο αξεσουάρ τεχνολογίας, που στοχεύει να διευκολύνει την χρήση των λειτουργιών ενός smartphone ή ενός tablet. Με το Galaxy Gear στον καρπό του χεριού τους, ο χρήστης χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο της συσκευής του και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες.

Το «έξυπνο ρολόι» έχει την κάμερα που ονομάζεται «memographer», με σχετικά χαμηλή υποστηριζόμενη ανάλυση 1,9 Megapixel, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και video και να τα μοιραστούν μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα, το Galaxy Gear ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer, που καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταφέρει να καταναλώσουν.

 

tech.in.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2013 at 13:19 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply