Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Πλατανιάς και ΠανθρακικόςΙσόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση των Περιβολίων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανθρακικό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κάσες στο 49΄, για να «σώσει» το βαθμό για την ομάδα των Χανίων με το τέταρτο φετινό γκολ του ο Ναζλίδης, στο 87΄. Η ομάδα της Θράκης έπαιξε από το 82ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Χρήστου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα, με τις ομάδες να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Φάσεις δεν έγιναν μπροστά στις δύο εστίες, ενώ ακόμη και η μοναδική ευκαιρία σε αυτό το διάστημα προήλθε από το λάθος του Γιωργαλλίδη, που προσπαθώντας να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στον Ζεκίνια, που έβαλε την κόντρα κι από εκεί στο δοκάρι της εστίας του.

Το γκολ του Κάσες λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (49΄), με το οποίο ο Πανθρακικός μπήκε μπροστά στο σκορ, έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι. Στο σημείο εκείνο και ύστερα από σέντρα του Ζεκίνια η μπάλα κόντραρε στον Φερνάντες και κατέληξε στον σκόρερ, που με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Εκ των πραγμάτων πλέον, ο Πλατανιάς αναγκάστηκε να καταθέσει περισσότερη ενέργεια και να βάλει μεγαλύτερη προσπάθεια στο παιχνίδι του. Στο 58΄ ο Ναζλίδης είχε μια καλή αλλά ελάχιστη άστοχη κεφαλιά, ενώ στο 69΄ και σε εκτέλεση κόρνερ του Μπέλιτς ο Φαΐσκα γύρισε την μπάλα με δύσκολη προσπάθεια αλλά την έστειλε στο δοκάρι του Σέρεμετ.

Το παιχνίδι είχε γίνει δυνατό και ενίοτε σκληρό, στοιχείο που κόστισε την αποβολή του Χρήστου στο 82ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη, κι ενώ ο στόπερ του Πανθρακικού είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης. Τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέφερε αποτέλεσμα στο 87΄, με τον Ναζλίδη να νικά με κεφαλιά τον εντυπωσιακό Σέρεμετ για πρώτη και τελευταία φορά στο παιχνίδι.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πλατανιάς – Πανθρακικός για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Μήτσιος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 82΄ Χρήστου (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουμπουλάκης – Ντιόγκο, Ρομέου, Χρήστου, Μίκουλιτς, Σέρεμετ, Τζάνης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης (85΄ Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52΄ Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες (58΄ Γιακουμάκης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46΄ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Έμποου (81΄ Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25΄ Ζεκίνια)

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.