Τον δρόμο για την εξάρθρωση ενός εκ των μεγαλύτερων κυκλωμάτων μαστροπείας στον χώρο της showbiz, το οποίο εδώ και χρόνια προσπαθεί να «ξηλώσει» η ΕΛ.ΑΣ., ανοίγει η σύλληψη της νεαρής τραγουδίστριας και του μάνατζέρ της στην Κρήτη για ερωτικό ραντεβού αξίας 11.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον δικτυωμένα κυκλώματα μαστροπείας που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2000, παγιδεύοντας καλλιτέχνιδες β’ και γ’ κατηγορίας, με την υπόσχεση ότι θα γίνουν φίρμες, ενώ στην πραγματικότητα θησαυρίζει στέλνοντάς τις σε διάφορα κρεβάτια.

Κατά καιρούς, αστυνομικοί είχαν καταφέρει να παγιδεύσουν ορισμένα από τα «λαγουδάκια» του κυκλώματος, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως οι ωραίες και ανερχόμενες στις αθηναϊκές πίστες. Κάποιες από τις νεαρές καλλιτέχνιδες μάλιστα είχαν κάνει ακόμη και «πέρασμα» από την τηλεόραση εξαργυρώνοντας τις υπηρεσίες τους στους μαστροπούς! Παρά τα «χτυπήματα» όμως που είχε καταφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στο κύκλωμα, αυτό αποδεικνυόταν εφτάψυχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί συγκεκριμένων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν αθόρυβα επί χρονιά τη συγκεκριμένη υπόθεση, «ξεσκονίζουν» τη δικογραφία που έχουν στο συρτάρι τους, καθώς φαίνεται πως τα νέα στοιχεία οδηγούν στην αποκάλυψή της. «Πλέον έχουμε στα χέρια μας στοιχεία που θα κάψουν συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν υπεράνω πάσης υποψίας και κατάφερναν να παγιδεύουν κοπέλες που ήθελαν να κάνουν καριέρα είτε ως τραγουδίστριες είτε ως μοντέλα. Φαίνεται πως το απόστημα σπάει και θα φτάσουμε στην πηγή του» λέει με νόημα στην «Espresso» αστυνομικός που ασχολείται με τις έρευνες.

Οι δύο «τηλεαστέρες»

Οι αστυνομικοί έχουν στοχοποιήσει δύο «τηλεαστέρες» που απασχολούνται σε περιφερειακά κανάλια (και πρωταγωνιστούν πολύ συχνά στα βίντεο που αναπαράγουν σατιρικές εκπομπές μεγάλων σταθμών). Οι συγκεκριμένοι φέρεται να λειτουργούν ως δίδυμο που προωθεί τα κορίτσια στα «ροζ κυκλώματα». Με την υπόσχεση της προβολής που προσφέρει η τηλεοπτική εικόνα, «στρατολογούν» εκκολαπτόμενες σταρλετίτσες και τραγουδίστριες που προσπαθούν να αναδειχθούν στις αθηναϊκές πίστες και τις πείθουν να βγουν στο «κλαρί», φυσικά με το αζημίωτο!

Στο παρελθόν, οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να εντοπίσουν δύο ανερχόμενες εκείνη την εποχή τραγουδίστριες, οι οποίες συμπλήρωναν το πενιχρό τους νυχτοκάματο υποσχόμενες «καυτές» στιγμές σε ανθρώπους με «βαριά» πορτοφόλια με αγγελίες-φωτιά σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Αν και έφτασαν στο σημείο να κλείσουν ερωτικό ραντεβού μαζί τους, την τελευταία στιγμή η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, καθώς οι δύο «καυτές» νεαρές δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Η εξήγηση που έδωσαν οι αστυνομικοί ήταν πως ίσως κάτι κατάλαβαν οι μαστροποί και δεν τις έστειλαν στο ραντεβού, παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν κανονίσει να πληρώσουν οι δύο δήθεν επιχειρηματίες προκειμένου να περάσουν μια άγρια βραδιά σεξ με τις δύο τραγουδίστριες.

Λίγα χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους, οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με αυτή την υπόθεση έπεσαν από τα σύννεφα, καθώς είδαν τις δύο κοπέλες να εξελίσσονται σε πρώτα ονόματα της δισκογραφίας και τις φωτογραφίες τους να φιγουράρουν στις μαρκίζες των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης της Αθήνας! Σήμερα θεωρούνται τραγουδίστριες πρώτης γραμμής, που γεμίζουν μαγαζιά, κυριαρχούν στις σελίδες ιλουστρασιόν εντύπων με δεκάδες φωτογραφίσεις και δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από τα καλέσματα σε κοσμικά πάρτι. Βέβαια, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας έψαξαν εκ νέου να δουν αν οι αγγελίες τους υπάρχουν ακόμη στα κρυφά κατάστιχα της ιστοσελίδας, διαπίστωσαν πως οι δύο καλλίγραμμες καλλιτέχνιδες τις είχαν εξαφανίσει! Ηταν πλέον διάσημες και το νυχτοκάματό τους στην πίστα πολύ παχυλό…

Ωστόσο, παρά τις αποχωρήσεις των δύο διάσημων πλέον αοιδών, το κύκλωμα δεν σταμάτησε τη λειτουργία του, καθώς ολοένα και περισσότερα, καινούργια και «πολλά υποσχόμενα» φιντάνια κάνουν την εμφάνισή τους στα νυχτερινά κέντρα! Μάλιστα, συνέχισε τη δραστηριότητά του, παρά το γεγονός πως ένας από τους δύο εγκεφάλους του -γνωστός εκκεντρικός τηλεοπτικός… φωνακλάς!- είχε πέσει στα χέρια της Αστυνομίας την ώρα που μετέφερε μία από τις επίδοξες σταρ σε ερωτικό ραντεβού που είχε κλείσει εν αγνοία του με αστυνομικό! Αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο ώστε να αποδειχτεί πώς δρούσε το πολυδαίδαλο κύκλωμα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να το «ξεδοντιάσει». Ετσι, η δικογραφία για την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του είχε μείνει ανοιχτή…

Site για καυτά ραντεβού

Στην πορεία των ερευνών που ακολούθησαν τη σύλληψη της 31χρονης στην Κρήτη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εισχωρήσουν σε ένα «κλειδωμένο» διαδικτυακό κλαμπ μελών, στο οποίο αναρτώνται αγγελίες για «καυτά» ραντεβού με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, προερχόμενες από τα τελευταία… σκαλοπάτια του καλλιτεχνικού χώρου. Η ιστοσελίδα, που λειτουργεί ως κλειστό κλαμπ πληρωμένου έρωτα, φιλοξενεί φωτογραφίες ή ακόμη και μικρής διάρκειας βίντεο με εκκολαπτόμενες τραγουδίστριες που ποζάρουν γυμνές προκειμένου να προσελκύουν τους «πελάτες» τους, γνωρίζοντας ότι έτσι θα εξασφαλίσουν μια εμφάνιση με πολλά… χαχανητά στις αμφιβόλου ποιότητος εκπομπές των μαστροπών.

Ο ενδιαφερόμενος έχει αρχικά επαφή διά ζώσης με τον άνθρωπο που λύνει και δένει στο κύκλωμα, ώστε να πάρει την έγκρισή του και στη συνέχεια γίνεται μέλος με προκαθορισμένο ψευδώνυμο, αφού καταβάλει μέσω προπληρωμένης κάρτας ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Από εκεί κι έπειτα, με την ιδιότητα του μέλους και «τσεκαρισμένος» από το κύκλωμα, δέχεται στο κρεβάτι του τις αιθέριες υπάρξεις που έχει στρατολογήσει και προωθήσει στην πορνεία η συμμορία, αφού πρώτα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Οι καλές περιοχές της Αθήνας (Κολωνάκι, βόρεια προάστια και παραλιακή) είναι τα σημεία όπου το προερχόμενο από την τηλεόραση δίδυμο «ψαρεύει» τους πελάτες με τα φουσκωμένα πορτοφόλια. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως παρά τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα, οι δύο «τηλεστάρ» δίνουν συχνά το «παρών» σε δεξιώσεις και γκαλά, ενώ τα καλοκαίρια ρίχνουν τα δίχτυα τους στη Μύκονο προς άγρα νέων πελατών.

Ο τιμοκατάλογος του σεξ

Τα κέρδη που αποκομίζουν τόσο οι επίδοξες καλλιτέχνιδες που έχουν ενταχθεί στο κύκλωμα ως ιέρειες του έρωτα όσο και οι μαστροποί τους είναι τεράστια και κυρίως αφορολόγητα. Μόνο μία ώρα αχαλίνωτου σεξ με ένα σχετικά διάσημο «όνομα» της πίστας κυμαίνεται από 500 έως και 1.000 ευρώ. «Μόλις» 2.000 ευρώ έκαστος ήταν η «ταρίφα» που είχαν συμφωνήσει να πληρώσουν για δύο ώρες οι δύο αστυνομικοί, όταν προσπαθούσαν να παγιδεύσουν τις δύο τότε «γλάστρες» και μετέπειτα «φίρμες» του πενταγράμμου!

Ενα πολύ καλό μεροκάματο για τραγουδίστριες που πάσχιζαν εκείνη την περίοδο να σκαρφαλώσουν τα σκαλιά του ελληνικού μουσικού στερεώματος… «Η ταρίφα είναι μεγάλη. Κάτω από 500 ευρώ δεν βρίσκεις κοπέλα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ολες κάπου έχουν εμφανιστεί ή τραγουδήσει σε κάποια πίστα, όχι όμως σε γνωστά μαγαζιά της νύχτας» λέει στην «Espresso» άνθρωπος που γνωρίζει τα μυστικά του κυκλώματος. Η ιστοσελίδα μέσω της οποίας κλείνονται τα ερωτικά ραντεβού βρίσκεται πλέον σε αστυνομικό κλοιό και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή και των μελών της είναι στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.