Ο ΟΦΗ «έκοψε» βαθμούς από τον ΠΑΟΚ που «άργησε» 45 λεπτάΣτους τρεις βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε βαθμούς στην Κρήτη, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περογαμβράκη στο 15′, ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ ισοφάρισε στο 74′.

Το επιθετικό ξεκίνημα των Κρητικών που απείλησαν νωρίς με Μιλιάζες και Μακρή, καρποφόρησε στο 15′. Οι γηπεδούχοι ευνοήθηκαν από διαδοχικές κόντρες, ο Κουτσιανικούλης «σέρβιρε» με το κεφάλι στον Περογαμβράκη και αυτός εκτέλεσε τον Χακόμπο για να γράψει το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς άργησαν χαρακτηριστικά να «μπουν» στο παιχνίδι, θα μπορούσαν, ωστόσο να έχουν πετύχει κάτι καλύτερο έως το ημίχρονο, αν ο διαιτητής είχε διακρίνει σωστά το χέρι-πέναλτι του Μπούρμπου στο 43′. Από την άλλη, ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα για τον «Δικέφαλο» του Βορρά αν ο Χακόμπο δεν είχε επέμβει σωτήρια σε κεφαλιά του Σβασίγια πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (45΄+1).

Μεταμορφωμένος στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, είχε να αντιμετωπίσει έναν εκπληκτικό Σήφη Δασκαλάκη που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στάθηκε τυχερός στο 53΄ όταν ο Μακρής στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

Ο Δασκαλάκης ηττήθηκε από διαδοχικές… καραμπόλες στην περιοχή, με τον Μιγκέλ Βίτορ να βρίσκει τελευταίος τη μπάλα και να γίνεται ο σκόρερ της ισοφάρισης στο 74′. Η ολιγόλεπτη είσοδος του Μακουκούλα έδωσε άλλη διάσταση στην επίθεση του ΟΦΗ, που δημιούργησε αρκετές φάσεις μέσα σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο αλλά το 1-1 έμεινε έως το τέλος.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΟΦΗ – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Βούκιτς, Στοχ, Νέτσιντ

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (24΄ Σβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66΄ Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86΄ Μακουκούλα).

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Τζιόλης, Βούκιτς (71΄ Νέτσιντ), Στοχ, Σαλπιγγίδης (65΄ Γεωργιάδης), Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ (64΄ Λόρενς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.