Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Ελληνικό μέλι Vasilissa ανοίγει τα σύνορα και κατακτά τις ΗΠΑ

Σεπτέμβριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

meliΜε μεγάλη επιτυχία και πέραν από κάθε προσδοκία, η Stayia Farm συνεχίζει τον εξαγωγικό της χαρακτήρα και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η σειρά Vasilissa της Stayia Farm με τις 11 δημοφιλής, καινοτόμες προσμίξεις, ταξιδεύουν εδώ και ένα χρόνο σε πάνω από 8 ευρωπαϊκές χώρες. Η έξυπνη ιδέα του θυμαρίσιου μελιού με τα 24 καράτια φύλλων βρώσιμου χρυσού, βρίσκει θαυμαστές και γευστικούς οπαδούς σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη και στις ΗΠΑ.

Τα μελισσοκομικά προϊόντα λατρεύτηκαν από το ξένο κοινό και έδωσαν δύναμη στους ανθρώπους της Stayia Farm να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να ξεκινήσουν τις εξαγωγές στις ΗΠΑ.

Η μικρή οικοτεχνία με σταθερά βήματα, προάγει με τον εξαγωγικό της χαρακτήρα, τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές εξαγωγές.

Επόμενο σκαλοπάτι στο μακρύ ταξίδι των καινοτόμων μελισσοκομικών προϊόντων Vasilissa, είναι ο εγχώριος διαγωνισμός made in Greece και οι δυο εκθέσεις τροφίμων σε Ελβετία και Ν. Υόρκη, όπου θα λάβει μέρος.

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 29th, 2013 at 20:52 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply