Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά

Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, ΠαππάΓια την ώρα κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιου είδους σκοπιμότητα γύρω από το θέμα αυτό, αν, δηλαδή, απλά κρύβεται μέχρι να περάσει το πρώτο 48ωρο ή αν σχεδιάζει – ως το Νο2 της οργάνωσης – την επόμενη ημέρα για το κόμμα μετά τη σύλληψη της ηγετικής του ομάδας.

Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει δημόσια ο βουλευτής της ΧΑ ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «H συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει την Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση αυτή είναι για εμάς μια κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιο του λαού. Η κυβέρνηση αυτή για εμάς συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους καταστρέφει την πατρίδα. Η πατρίδα, το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζονται δεν διώκονται. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ελπίδα του Έθνους η αλήθεια και ο λαός θα νικήσουν».

«Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει», κατέληξε.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.