Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΧΑ: Προαναγγελθέν οργανωμένο σχέδιο από «τους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων»

Σεπτέμβριος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής…
Συναγωνιστές, τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι η κυβερνητική εγκληματική οργάνωση Σαμαρά-Βενιζέλου διώκει ανοικτά πλέον το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, συνέλαβε τον Αρχηγό μας κο. Νικόλαο Μιχαλολιάκο και βουλευτές του κινήματος μας. Οι γελοίες κατηγορίες που μας προσάπτουν δεν στέκουν ούτε σε δικαστήριο τριτοκοσμικής χώρας υπό δικτατορία. Σύντομα ο Αρχηγός μας και οι βουλευτές μας θα είναι ελεύθεροι και οι κατήγοροι μας θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, μπροστά στα αδιέξοδα της μνημονιακής της πολιτικής, προσπαθεί να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό διώκοντας το νόμιμο πολιτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Η τρόϊκα και οι τοκογλύφοι δανειστές μας έχουν έτοιμα τα νέα μέτρα τα οποία πρέπει να λάβει η κυβέρνηση με ιδιαίτερα βαρύ πολιτικό κόστος. Το ξεπούλημα της πατρίδας μας συνεχίζεται και ο φον Αντωνάκης επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών για να αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό λαό.

Ανοίξαν τους ασκούς του Αιόλου… ψυχραιμία συναγωνιστές, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με την αναγγελία (πιθανότατα) εκλογών. Ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές βουλευτές που συνελήφθησαν με τις αστείες κατηγορίες θα είναι σύντομα ελεύθεροι. Η εγκληματική συμμορία που κυβερνά την χώρα, μπροστά στα αδιέξοδα της προσπαθεί να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό και να διχάσει τους Έλληνες Εθνικιστές. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην τους δώσουμε δικαιώματα. Ο πολιτικός αγώνας μας θα δικαιωθεί, μαζί μας έχουμε όλο τον Ελληνικό λαό.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 28th, 2013 at 12:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply