Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alco: Κατρακυλούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Σεπτέμβριος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σημαντική πτώση της Χρυσής Αυγής σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco, και η οποία θα δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Κατρακυλούν τα ποσοστά της Χρυσής ΑυγήςΕιδικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 6,7% στην πρόθεση ψήφου, ενώ σε δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει η ίδια εταιρεία τον περασμένο Ιούνιο, τη Χρυσή Αυγή είχε επιλέξει, τότε, το 10,8% των ερωτηθέντων.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 21,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,7% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%. Άλλο Κόμμα επιλέγει το 6,7% των ερωτηθέντων, Λευκό το 3,9%, Αποχή το 8,6%, ενώ αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 12,8% του δείγματος.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 36% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 29%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 5% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 30%.

Σχετικά με το αν «έχει η όχι σχέση η Χρυσή Αυγή με τη δολοφονία στο Κερατσίνι» (σ.σ. η ερώτηση αφορά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα), «ναι» απαντάει το 68% των ερωτηθέντων, και «όχι» το 10%. Η απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 22%.

Στο ερώτημα αν «πρέπει η όχι να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση», «ναι» απαντάει το 60% των ερωτηθέντων, και «όχι» το 19%. Η απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 21%.

Τέλος, στο ερώτημα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τη στάση της Χρυσής Αυγής για τους μετανάστες, «διαφωνώ» απαντάει το 74% των ερωτηθέντων, και «συμφωνώ» το 15%. Η απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 11%.
Περισσότερα στην εφήμερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί.

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 28th, 2013 at 12:03 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply