Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Θεατρική παράσταση: Η μελωδία της ευτυχίας στη Disneyland

Σεπτέμβριος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Νέα ώρα: 5:30μμ – Δείτε την αφίσα

3Η παιδική σκηνή Θεεσαλονίκης, παρουσιάζει – σε μία και μόνο παράσταση- την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, στις 5:30 μμ, την παράσταση:  Η μελωδία της ευτυχίας στη Disneyland .

Η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πεντάμορφη, η βασίλισσα Βικτωρία και οι νάνοι σας προσκαλούν σε μια υπέροχη ιστορία γεμάτη γέλιο. Με την μελωδία τους οι ήρωες μας θα γεμίσουν με ευτυχία και ελπίδα τις καρδιές σας.

Δείτε την αφίσα:
Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης του Θεάτρου «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΣ» ιδρύθηκε το 2004 από την Ιφιγένεια Μανώλα, ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία.

Σκοπός της είναι η επαφή των παιδιών με το ποιοτικό θέατρο και η διάδοσή του σε όσο μεγαλύτερο παιδικό κοινό.

Για τον λόγο αυτό κάθε χρόνο η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί περιοδείες, με στόχο να προβάλει την προσπάθειά της σε όσο μεγαλύτερη ακτίνα δράσης.

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27th, 2013 at 13:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΚΕΓ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply