Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πολωνέζα υπνώτιζε και λήστευε άντρες που γνώριζε μέσω διαδικτύου

26 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ «ΠΡΟΦΙΛ»

Πολωνέζα υπνώτιζε και λήστευε άντρες που γνώριζε μέσω διαδικτύουΜία 30χρονη από την Πολωνία, η οποία προσέγγιζε άντρες μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια, αφού τους έριχνε υπνωτικό στο ποτό τους λήστευε, συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία.

Η συλλφθείσα είχε πλέξει τον …ιστό για τα υποψήφια θύματά της πολύ έξυπνα και πέτυχε μέσα σ΄ αυτόν να τυλίξει αρκετούς άντρες. Είχε δημιουργήσει «προφίλ» με ψευδώνυμο (Victoria34) σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες και έπειτα επικοινωνούσε με τα ανυποψίαστα θύματά της.

Στις συναντήσεις τους έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους και στη συνέχεια τους άρπαζε χρήματα ή αντικείμενα αξίας

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από αρχές Ιουνίου άρπαξε διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον πέντε άνδρες, με τους οποίους είχε συναντηθεί στα σπίτια τους ή σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω αλλά και στην κατοχή της, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:

· επτά κινητά τηλέφωνα και πέντε επώνυμα ρολόγια χειρός

· δυο φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής και δυο (2) φορητοί Η/Υ

· δέκα ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε (5) κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών

· ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) καθώς και

· ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος διερευνώμενης χημικής συνθέσεως, μέσα σε πλαστικό ποτήρι, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η 30χρονη αλλοδαπή οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

έθνος

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2013 at 22:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply