Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανατροπή στα δεδομένα της δολοφονίας του Π. Φύσσα: Υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο του δολοφόνου Γ. Ρουπακιά…

26 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τι περιέχει η δικογραφία – Οι συμπτώσεις στις μαρτυρίες δύο, άγνωστων μεταξύ τους, γυναικών – Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Είδηση – βόμβα περιέχει η δικογραφία της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα, στην ανακρίτρια του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο γυναίκες, αυτόπτες μάρτυρες, καταθέτουν ότι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς έφτασε στον τόπο του εγκλήματος όχι μόνος αλλά με παρέα. Μέσα στο αυτοκίνητό του συνοδευόταν από άλλον άνδρα που είχε ξυρισμένο κεφάλι.

Οι μαρτυρίες αυτές, οι οποίες έχουν γίνει από δύο νεαρά άτομα, τα οποία δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν θορυβήσει όλες τις πλευρές της ανάκρισης, αφού φαίνεται ότι είναι δυνατόν να έχει διαφύγει από τις αρχές και άλλο πρόσωπο που έχει κομβικό ρόλο στη μοιραία πράξη.

Στην ίδια δικογραφία εμπεριέχονται και οι περίφημες τελευταίες κλήσεις, προς και από τον κατηγορούμενο. Μεταξύ τους υπάρχει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκαιας Γιώργος Πατέλης. Με βούλευμα που εκδόθηκε μόλις χθες, επιβάλλεται σε δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό παρακολούθησης των τηλεφωνημάτων του συγκεκριμένου ατόμου.<

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί και στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος εξετάζει τώρα και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Το πρωί κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο, επικεφαλείς ενώσεων μεταναστών οι οποίοι έκαναν σημαντικές καταγγελίες για τις βιαιοπραγίες, που είχαν υποστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Παπαδάκου Γιάννα

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2013 at 10:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply