Πρόκειται για την 24χρονη κοπέλα που έγινε γνωστή ως «η όμορφη Αγγελική»

Την αστυνομικό που συνέλαβε τον Ρουπακιά θα βραβεύσει ο κ. Κ. ΠαπούλιαςΤην αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, στην Αμφιάλη προτίθεται να βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο κ. Παπούλιας προτίθεται να καλέσει την επόμενη εβδομάδα την 24χρονη κοπέλα προκειμένου να την τιμήσει, «ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα».

Πρόκειται για την αστυνομικό που έγινε γνωστή ως «η όμορφη Αγγελική». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή της δολοφονίας, όταν το θύμα είδε τους αστυνομικούς, σήκωσε την μπλούζα του, έδειξε το αιμόφυρτο στέρνο του και υπέδειξε τον δολοφόνο φωνάζοντας: «Με χτύπησε, αυτός είναι, πιάστε τον».

Η Αγγελική κατέβηκε από τη μηχανή, έτρεξε προς το μέρος που υπεδείκνυε ο Παύλος Φύσσας φωνάζοντας: «Ε, όχι και μαχαίρι» και αφού έβγαλε το όπλο της, έριξε τον δολοφόνο στο έδαφος.
Στη συνέχεια εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι που ο δράστης είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του και λίγο μετά επέστρεψε στον 34χρονο Παύλο, με τον οποίο παρέμεινε – προσπαθώντας να τον εμψυχώσει- μέχρι που εκείνος ξεψύχησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.