Ο Δικέφαλος… κατάφερε να τιμωρηθεί σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών

ΠΑΟΚ: Νέα βαριά καμπάνα από την UEFAΜε νέα ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην επίσης κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω τιμωρίας που είχε επιβληθεί από την περασμένη σεζόν για επεισόδια οπαδών του Δικεφάλου στο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης.

Προφανώς πάντως πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία να τιμωρείται ομάδα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών!

Στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου ομάδας, βάσει των κανονισμών, πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Μακάμπι Χάιφα στις 24 Οκτωβρίου.

Επίσης, αποκλεισμός τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε και στον τεχνικό της ομάδας κ. Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Δικεφάλου στα ματς που ακολουθούν με την Αλκμααρ και τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της UEFA.

 το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.