Στόχος ομάδας αγνώστων, χθες λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, έγινε το κατάστημα στρατιωτικών ειδών, του πρώτου σε σταυρούς υποψήφιου βουλευτή της Χ.Α. στα Ιωάννινα, Ιάσωνα Μπίμπου.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων και των καταστηματαρχών της οδού Σταδίου όπου βρίσκεται η επιχείρηση του κ. Μπίμπου, στο κέντρο των Ιωαννίνων, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαύρες κουκούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Όπως περιγράφουν, εμφανίστηκαν ξαφνικά με ξύλα στα χέρια και άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια, μαύρο χρώμα και πίσσα, στις βιτρίνες του καταστήματος οι οποίες έσπασαν, ενώ προξένησαν και σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος και το εμπόρευμα.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ έχουν γίνει μέχρι στιγμής 16 προσαγωγές νεαρών.

Κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες στο κατάστημα που διατηρεί ο Λαρισαίος βουλευτής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Χρυσή Αυγή, «οι γνωστοί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στην βιτρίνα του καταστήματος με ζωοτροφές που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του ο βουλευτής Λάρισας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Ο συναγωνιστής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται τόσο ο ίδιος αλλά και μέλη της οικογένειάς του».

Η ανακοίνωση καταλήγει υπενθυμίζοντας ότι «είναι η δεύτερη φορά που το κατάστημα του Συναγωνιστή δέχεται επίθεση, καθώς πριν λίγους μήνες, οι γνωστοί – άγνωστοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφήνοντας απειλητικά αυτοκόλλητα στην βιτρίνα του καταστήματος».

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.