Αποκαλύψεις από… τον άλλοτε Τζόνι

Με... τρανσέξουαλ το νέο ροζ σκάνδαλο του ΜπενζεμάΜια νέα ιστορία έρχεται να μπλέξει και πάλι το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά σε ροζ σκάνδαλο αφού σύμφωνα με την Βελγική ιστοσελίδα «Sud Info», ο Γάλλος επιθετικός πλήρωσε 8 χιλιάδες ευρώ σε ένα τρανσέξουαλ με σκοπό να συνευρεθεί μαζί του για δυο βράδια.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το όνομα του Μπενζεμά εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο, αφού πριν από μερικά χρόνια μαζί με τον Φράνκ Ριμπερί, είχαν κατηγορηθεί ότι είχαν σεξουαλική επαφή με μια ανήλικη ιερόδουλη.

Η 29χρονη Βελγίδα τρανσέξουαλ, Βικτώρια Ντορβάλ, που πριν από πέντε χρόνια λεγόταν… Τζόνι μίλησε στην ιστοσελίδα:

«Τον συνάντησα στο Παρίσι μαζί με την φίλη μου την Ντάχια Ζαχάρ. Μετά από εκείνο το βράδυ ζήτησε να με συναντήσει. Μου πρότεινε 2.000 ευρώ. Είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά δέχτηκα» είπε αρχικά και συνέχισε,

«Μετά από αυτή την φορά επικοινώνησε και πάλι μαζί μου και μου πρόσφερε 6.000 ευρώ. Ήξερε για την εγχείρηση μου, αλλά μου είπε αυτό ήταν κάτι που δεν τον ενοχλούσε. Αντιθέτως του άρεσε κιόλας, έλεγε πως είχα το σώμα μιας νέας γυναίκας».

Στην συνέχεια η Βικτώρια μίλησε και για τον φίλο του Μπενζεμά, τον ράπερ Μπούμπα: «Τον γνώρισα σε ένα μαγαζί στις Βρυξέλλες. Ήθελε να περάσει μια νύχτα μαζί μου για 3000 ευρώ. Μάλιστα ο Μάνατζερ του με έβαλε να υπογράψω ένα συμβόλαιο που έλεγε πως δεν θα μιλήσω ποτέ στον Τύπο για αυτές τις νύχτες»

Ενώ για το γεγονός ότι διέρρευσε στον τύπο είπε: «Προφανώς και οι δύο θα το αρνηθούν. Δεν θα αποδεχτούν ότι πλήρωσαν για να κάνουν σεξ, πόσο μάλλον με μια τρανσέξουαλ. Προσωπικά εγώ δεν μίλησα ποτέ στον Τύπο, ακόμα και για το βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο εγώ δήλωνα πως δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο».

Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα καθώς το γεγονός αυτό έχει ήδη γίνει γνωστό στην Γαλλία…

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.