Στο δημαρχείο της Ν.Φιλαδέλφειας

Στις 2 Οκτωβρίου αποκαλυπτήρια για... την «Αγιά Σοφιά»Τα πλάνα του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ παρουσίασε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους εκπροσώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Στην συνάντηση πήραν μέρος εκτός από τον «τίγρη» πολλοί συνεργάτες του, καθώς και η Δήμαρχος της περιοχής Έφη Αποστολάκη με του δικούς της συνεργάτες.

Η «Αγιά Σοφιά», όπως θα ονομαστεί το γήπεδο, θα μοιάζει από μπροστά σαν ναός ενώ θα συνδυάζει την ιστορία της ΑΕΚ με το σύγχρονο μοντέλο ευρωπαϊκών γηπέδων. Παράλληλα θα υπάρχουν και διάφορες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν στην επίσημη παρουσίαση των σχεδίων.

Κατόπιν συζήτησης με τους υπεύθυνους της περιοχής, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στις 19:00 στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας, Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να γίνει η επίσημη παρουσίαση των σχεδίων στην δημοτική αρχή, ενώ τις επόμενες ημέρες, η Ένωση θα αποκαλύψει τα σχέδια και στους εκπροσώπους του Τύπου

δολ

Η Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη : «Η ΑΕΚ θα φτιάξει ένα πολύ όμορφο γήπεδο»
Για την συνάντηση που είχε στα γραφεία της Aegean με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για το Δημοτικό Συμβούλιο που ορίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου μίλησε η Έφη Αποστολάκη. Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, που είχε την ευκαιρία να δει τα σχέδια της «Αγιάς Σοφιάς» παρουσιάστηκε σίγουρη ότι η ΑΕΚ θα φτιάξει ένα ωραίο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ευτυχία Αποστολάκη στον Sentra FM 103.3:
– Σχετικά με την συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μου συνάντηση με τον κ. Μελισσανίδη. Ορίσαμε Δημοτικό Συμβούλιο για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με μοναδικό θέμα την κατασκευή του γηπέδου. Μάλιστα, θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Μπορεί να έρθει να παρακολουθήσει τα σχέδια και τις προτάσεις του κ. Μελισσανίδη. Θεωρώ πως είναι πολύ καλές οι συνθήκες για να υλοποιηθεί το όνειρο και να αποκτήσει επιτέλους η ΑΕΚ το σπίτι της. Το σχέδιο είναι πολύ ωραίο και πρόκειται μόνο για γήπεδο και θα κατασκευαστεί στο χώρο που βρισκόταν το παλιό».
– Αν πιστεύει πως θα υπάρξουν αντιδράσεις:
«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους δημότες καθώς δεν υπάρχουν παρεμβάσεις στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας υποστηρίζουν την ΑΕΚ και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της. Αν ξαναέρθει στην Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, είναι δεδομένο ότι θα γράψει ιστορία με διακρίσεις και δόξες»
– Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Είναι δημιουργικός, αποφασιστικός, θέλει να κάνει πράγματα και ό,τι κάνει το κάνει καλά. Ευτυχώς βρέθηκε στο δρόμο της ΑΕΚ για να της φτιάξει ένα γήπεδο πολύ όμορφο».
– Για τα οφέλη που θα έχει η Νέα Φιλαδέλφεια από την κατασκευή του γηπέδου:
«Όταν γκρεμίστηκε το γήπεδο ερήμωσε η πόλη. Θα δωθεί η ευκαιρία να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία, να μειωθεί η ανεργία και να αναβαθμιστεί η περιοχή. Σας καλώ στο Δημοτικό Συβούλιο στις 2 Οκτωβρίου στις 19:00 να δείτε τις προτάσεις και τα σχέδια του κ. Μελισσανίδη».

aek365

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.