Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το ΕΣΡ εγκαλεί το Mega επειδή δεν προβάλλει τη Χρυσή Αυγή

Σεπτέμβριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τι απάντησαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού (Video)…

megaΤο ΕΣΡ εγκαλεί με επιστολή του τον τηλεοπτικό σταθμό Mega με την αιτιολογία ότι «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές απόψεις της Χρυσής Αυγής, κατά το διάστημα από την 1η Απριλίου  έως τέλη Ιουλίου».

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης δήλωσε: «Το έγγραφο αυτό έχει ημερομηνία 20/09/2013, μία ημέρα μετά τη δολοφονία στην Αμφιάλη. Να υποθέσω ότι κάποιος πήγε στο γραφείο του εκείνη τη μέρα και είπε: «στο MEGA δεν παίζουν πολύ Χρυσή Αυγή;» Ειλικρινά με εντυπωσιάζουν!»

Θέση πήρε και ο Μανώλης Καψής, αναφέροντας: «Απόλυτα ακατανόητη η αντίδραση του ΕΣΡ! Κατηγορεί το MEGA ότι δεν παρουσιάζει τις απόψεις των ανθρώπων οι οποίοι προχθές δολοφόνησαν ένα παιδί στη μέση του δρόμου. Μας κατηγορούν ότι δεν προβάλουμε «προσηκόντως» τις ρατσιστικές απόψεις των ανθρώπων που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση και ξέρουμε ότι σκότωσαν ένα νέο παιδί. Τις απόψεις αυτών που θαυμάζουν τον Χίτλερ; Ξεχνούν οι κύριοι του ΕΣΡ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν κάλεσε ποτέ τον κ. Μιχαλολιάκο στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών; Ξεχνούν ότι έχουν βγάλει μια αφίσα στο διαδίκτυο, όπου είναι όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA  οποίοι απειλούνται ευθέως; Ξεχνάνε ότι ο Παππάς έκανε την ανάγκη του μπροστά στην είσοδο του MEGA;».

koolnews

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 24th, 2013 at 10:41 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply