Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Συνταγή: Σαλάτα του σεφ

Σεπτέμβριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σαλάτα του σεφΥλικά

Για 4-6 άτομα

1 μέτριο μαρούλι ψιλοκομμένο
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
1 1/2 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
λίγο αλάτι (αν χρειάζεται)
3 βραστά, σφιχτά αυγά
250-300 γραμμάρια παριζάκι ψιλοκομμένο
250-300 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
1/2 ή 1 αγγουράκι
2-3 μέτριες ντομάτες

Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, το μαρούλι και καθαρίζουμε το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Έπειτα κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, το κασέρι, τα αυγά και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη μισή μαγιονέζα.

Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και βάζουμε την υπόλοιπη μαγιονέζα πάνω στη σαλάτα.
Τη στρώνουμε καλά και τη στολίζουμε με χοντροκομμένα ή με μισά καρύδια.

sidagi

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 24th, 2013 at 12:07 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!