Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξήλωσαν πασσάλους από γέφυρα της Εγνατίας και τους συνέλαβαν στο Μέτσοβο!

Σεπτέμβριος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αδιαφορούσαν για το αν θα γίνονταν αιτία για τραγωδία οι δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, που έκοβαν τους μεταλλικούς πασσάλους από τη βάση μιας γέφυρας της Εγνατίας οδού με κίνδυνο να προκαλέσουν ακόμη και κατάρρευση!

Οι δράστες, ένας 35χρονος και ένας 31χρονος, εντοπίστηκαν συμπτωματικά να κινούνται με ένα αγροτικό στο Ανθοχώρι Μετσόβου και οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τους σταμάτησαν για έλεγχο. Όταν δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους οι 16 μεταλλικοί πάσσαλοι μήκους ενάμισι ως δυο μέτρων που είχαν φορτώσει στην καρότσα, συνελήφθησαν.

Η έρευνα αποκάλυψε την προέλευση των πασσάλων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, ενώ το αγροτικό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω τους κατασχέθηκαν και 15 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή.

 

defencenet

This entry was posted on Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23rd, 2013 at 17:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply