.Μετά από 58 χρόνια, η Ίντερ είναι έτοιμη να αλλάξει χέρια! Η οικογένεια Μοράττι, με τον πατέρα Άντζελο αρχικά και τον υιό Μάσιμο μετέπειτα, είναι έτοιμη πουλήσει το πλειψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας.

Επίδοξος αγοραστής είναι ο Ινδονήσιος μεγιστάνας Έρικ Τοχίρ ο οποίος είναι έτοιμος να δαπανήσει 300 εκατ ευρώ να το 75% των μετοχών.

Σε περίπτωση που η μεταβίβαση ολοκληρωθεί ο 68χρονος Μάσιμο Μοράττι, θα παραμείνει μέτοχος της Ίντερ, κάτι που επιθυμεί και ο Τοχίρ κρατώντας στη κατοχή του το 23,3%. Ο τελευταίος θεωρεί πως η συνύπαρξή του με τον Μοράτι και τους συνεργάτες του θα τον ωφελήσει, αφού εκείνοι έχουν μεγάλη εμπειρία.
Ο Τοχρίρ, έχει κάνει παρόμοιες κινήσεις αποκτώντας μετοχές ομάδων στις ΗΠΑ, στους Philadelphia 76ers και την DC United, ομάδα του MLS.

Αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών η οικογένεια Μοράτι θα αποχωρίσει από την ηγεσία του συλλόγου μετά το 1955 που την ανέλαβε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Χαβιέ Ζανέττι που ήταν η πρώτη μεταγραφή του Μάσιμο Μοράττι όταν ανέλαβε τη προεδρεία της Ιντερνασιονάλε το 1995, αποχώρησε φέτος από την ενεργό δράση, το ίδιο καλοκαίρι δηλαδή που αποχώρησε και ο ιδιοκτήτης της Πιρέλλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.