Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη μαρτυρία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 45χρονο Γεώργιο Ρουπακιά καθώς και από τον στενό φίλο του θύματος που ήταν μπροστά την ώρα που ο 34χρονος δέχτηκε τη μαχαιριά στην καρδιά…

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν ξεδιπλώνονται λεπτό προ λεπτό στην κατάθεση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 45χρονο χρυσαυγίτη.

‘Οπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά “Ενώ κινούμασταν στον συγκεκριμένο δρόμο στον αριθμό 62 είδαμε δυο άτομα να έχουν πιαστεί στα χέρια και να πλακώνονται. Τότε τρέξαμε προς τα εκεί για να τους χωρίσουμε και να μας πούνε τι γίνεται. Δύο συνάδελφοί μου, ένας άντρας και μία γυναίκα που ήταν πιο μπροστά από μένα φτάσανε πρώτοι και αυτοί χώρισαν. Τότε ρώτησαν τον έναν από τους δυο τι γίνεται και αυτός φώναξε “Αυτός με βάρεσε, αυτός με βάρεσε!” δείχνοντας τον άλλον. Ο άλλος από τους δυο που σας λέω πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του να φύγει. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν παρκαρισμένο, πιο σωστά θα έλεγα σταματημένο, γιατί δεν είχε παρκάρει στο δρόμο ακριβώς που έγινε το συμβάν και ήταν τοποθετημένο αντίθετα στην κατεύθυνση κυκλοφορίας”.

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι 150 μαυροφορεμένοι άντρες με ρόπαλα και άγριες διαθέσεις

Αναφέρει επίσης στην κατάθεσή του πως στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι 150 μαυροφορεμένοι άντρες με ρόπαλα και άγριες διαθέσεις. “Εγώ τότε άκουσα τους δυο συναδέλφους μου να μου φωνάζουν “Είναι μαχαιρωμένος! Αυτός το έκανε.. πιάστε τον!”. Αυτόν υπέδειξε εκείνος που ήταν μαχαιρωμένος και κρατούσε το στήθος του με τα χέρια του και είχε αίματα. Εγώ τότε μαζί με τον συνάδελφό μου πήγαμε στο αυτοκίνητο που επέβαινε. Καταλάβαμε ότι ήταν αυτός που είχε μαχαιρώσει τον άλλον που φώναζε και τον έδειχνε επίμονα το θύμα στους συναδέλφους μου. Μόλις βγάλαμε το δράστη από το αυτοκίνητο του ζητήσαμε την ταυτότητά του και είδαμε ότι ονομάζεται Ρουπακιάς Γεώργιος”.

Ο ίδιος ο αστυνομικός συνεχίζει “Κάναμε σωματικό έλεγχο σε αυτόν για να δούμε αν φέρει τίποτα επάνω του αλλά δεν είχε τίποτα και τότε είδαμε ότι δίπλα από την μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου ήταν πεταμένο ένα αναδιπλούμενο στιλέτο ανοιχτό με αίματα πάνω και ξύλινη λαβή. Αυτό το στιλέτο το περισυλλέξαμε και το ασφαλίσαμε. Θυμάμαι ότι ένας από τους συναδέλφους μου τον ρώτησε γιατί το έκανε και αυτός απάντησε “Γιατί βάρεσε έναν δικό μου”.

Αυτόπτης μάρτυρας – Στενός φίλος του θύματος

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του στενού φίλου του Παύλου Φύσσα ο οποίος είδε το φίλο του να πέφτει αιμόφυρτος από το μαχαίρι του 45χρονου.

“Ο φίλος μου έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, αφού μου έδειξε το εν λόγω άτομο και μου είπε “Αυτός το έκανε”. Το άτομο αυτό αφού χτύπησε το φίλο μου επέστρεψε στο όχημα, επιβιβάστηκε σε αυτό αλλά πριν προλάβει να αποχωρήσει τον σταμάτησαν και τον συνέλαβαν αστυνομικοί που είχαν καταφτάσει στο σημείο”.

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.