Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντώνης Σαμαράς: «Ενώνουμε τη χώρα και θωρακίζουμε τη Δημοκρατία»

Σεπτέμβριος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η Δημοκρατία δεν είναι ανοχύρωτη, έχει τα μέσα να αμυνθεί στις προκλήσεις…

,Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα του λαού και των πολιτικών δυνάμεων, στη μάχη κατά του ναζισμού και στην υπεράσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας, επισημαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται αποφασισμένος να αντισταθεί, όπως τονίζει, στην εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί, προστατεύοντας το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα. «Η Δημοκρατία δεν είναι ανοχύρωτη, έχει τα μέσα να αμυνθεί στις προκλήσεις και θα τα χρησιμοποιήσει όλα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως η ενότητα του λαού είναι απαραίτητη για την προάσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας.

«Ο ανήφορος που περνάμε για να βγούμε από την κρίση σύντομα θα τελειώσει. Αλλά ο κατήφορος του διχασμού, αν ανεχθούμε τη βία και την ένταση, δεν τελειώνει παρά στην καταστροφή της χώρας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. Ενώνουμε τη χώρα και θωρακίζουμε τη Δημοκρατία» καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 22nd, 2013 at 16:33 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply