Μετά την τριήμερη προθεσμία

Στον ανακριτή οδηγείται το Σάββατο ο δολοφόνος του Π.ΦύσσαΣτα δικαστήρια του Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα  Σάββατο, ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ο δράστης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, έχει ομολογήσει την πράξη του και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Είχε ζητήσει τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Εν τω μεταξύ, σε δύο χρόνια, έξι μήνες και 2.500 ευρώ χρηματική ποινή καταδικάστηκε ο 26χρονος πρώην οδηγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος είχε συλληφθεί και οδηγηθεί την Πέμπτη στο Αυτόφωρο, καθώς ύστερα από έρευνα στο αυτοκίνητό του και το σπίτι του βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα στιλέτο τύπου ‘πεταλούδα’ και δύο μεγάλες κροτίδες (γουρούνες).

Ο 26χρονος που αντιμετώπιζε ποινικό αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.