Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απαγορεύτηκε διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στη Νίκαια

21 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.

Απαγορεύτηκε διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στη ΝίκαιαΜε απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύτηκε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» που είχε προαναγγείλει για σήμερα  Σάββατο η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

«Δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση-εκδήλωση, που σχετίζεται με την διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σωματεία του Πειραιά διοργανώνουν για το Σάββατο νέα συγκέντρωση στη Νίκαια με στόχο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, να ακυρώσουν τη δράση αυτή, όπως έγινε την Πέμπτη το βράδυ με την ομιλία του Ν.Μιχαλολιάκου στη Νίκαια που τελικά ματαιώθηκε.

Σημειώνεται πάντως ότι το απόγευμα της Παρασκευής «εξαφανίστηκε» από το ημερολόγιο εκδηλώσεων της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής η εκδήλωση «διανομής τροφίμων μόνο σε Έλληνες», κάτι που εκτιμάται ότι οδηγεί προς αναβολή.

δολ

This entry was posted on Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2013 at 11:02 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply