Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε απευθείας μετάδοση, θα απονεμηθούν τα κορυφαία βραβεία της από τηλεοράσεως ψυχαγωγίας

«And the ΕΜΜΥ goes to…»: την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε απευθείας μετάδοση, θα απονεμηθούν τα κορυφαία βραβεία της από τηλεοράσεως ψυχαγωγίας.

Η 65η τελετή των ΕΜΜΥ, με οικοδεσπότη τον Νιλ Πάτρικ Χάρις (έναν από τους πρωταγωνιστές του «How I met your mother»), ειδικά εφέτος έχει ιδιαίτερο σασπένς καθώς στις υποψηφιότητες περιλαμβάνονται πολλά σημαίνοντα ονόματα της μικρής αλλά και της μεγάλης οθόνης.

Αλλά και επειδή η περίοδος 2012-2013 ήταν μία από τις καλύτερες για την τηλεοπτική μυθοπλασία χρονιές, με παραγωγές που έβαλαν πολύ υψηλά τον πήχη. Το επιβεβαιώνει και η κατηγορία «Καλύτερη δραματική σειρά», με τις έξι υποψήφιες παραγωγές (από σίριαλ εποχής ως θρίλερ, τα πάντα έχει ο μπαξές) να είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Θα καταφέρει η αρτιότερη, όπως έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς και κοινό, δραματική σειρά που έχει προβληθεί στην τηλεόραση, το «Breaking Bad», να υπερισχύσει του ατμοσφαιρικού «Downton Abbey», του εντυπωσιακού «Games of Τhrones», του σκοτεινού «House of Cards», του καθηλωτικού «Homeland» και του αριστοτεχνικά στημένου «Mad Men»;

Στην κατηγορία «Σκηνοθεσία μίνι σειράς ή τηλεταινίας» θα τερματίσει θριαμβευτικά το φαβορί, o Στίβεν Σόντερμπεργκ, με το «Behind the Cantelabra» (με τους Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον) ή την τελευταία στιγμή το νήμα θα κόψει η Τζέιν Κάμπιον με το «Top of the lake»;

Μεγάλος, βεβαίως, ο ανταγωνισμός και στις υποψηφιότητες για Α’ και Β’ ανδρικούς ρόλους σε δράματα και κωμωδίες, με θαυμάσιους ηθοποιούς που γνωρίσαμε κυρίως από την τηλεόραση, όπως τους Μπράιαν Κράνστον και Ανα Γκαν («Breaking Βad»), Μισέλ Ντόκερι («Downton Abbey»), Κλερ Ντέινς («Homeland»), Σοφία Βεργκάρα («Modern Family») και Λένα Ντάμαν («Girls») να θέτουν υποψηφιότητες για βραβεία δίπλα σε ακριβοπληρωμένους σταρ του διεθνούς κινηματογράφου όπως οι Κέβιν Σπέισι («House of Cards»), Τζεφ Ντάνιελς και Τζέιν Φόντα («The Newsroom») – η Φόντα είναι υποψήφια στην κατηγορία «Guest actress» -, Μάγκι Σμιθ («Downton Abbey») και Αλεκ Μπάλντουιν («30 Rock»).

Συνωστισμός, λοιπόν, στις κουίντες, στοιχήματα επί στοιχημάτων για τα ονόματα των νικητών, και ενώ ο Νιλ Πάτρικ Χάρις προβάρει το σμόκιν που θα φορέσει για να ανοίξει την αυλαία της γιορτής, η αγωνία κορυφώνεται. Οι νικητές από Κυριακή βράδυ (δηλαδή, Δευτέρα πρωί για την Ελλάδα) μαζί μας!

Βίδος Κοσμάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.