Ελαβε πάνω από πέντε τηλεφωνήματα πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- «Ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος – Το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε ούτε γρατσουνιά, μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου»

«Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του χρυσαυγίτη Γιώργου ΡουπακιάΣτο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Ρουπακιά προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον δέχθηκε το τηλεφώνημα που του έδωσε τη «διαταγή» να πάει στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 και να σκοτώσει τον Παύλο Φύσσα.

Για το λόγο αυτό ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα αποτελέσματα αναμένονται την Δευτέρα. Μια από τις παραμέτρους της υπόθεσης που θα εξακριβωθούν είναι που βρίσκονταν ο δράστης όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα καθώς, σύμφωνα με τη σύζυγο του βρισκόταν στο σπίτι ενώ ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως ήταν στην ίδια καφετέρια με το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη εξέταση της συσκευής που είναι παλαιού τύπου προκύπτει πως ο Ρουπακιάς δέχθηκε πάνω από 5 τηλεφωνήματα πριν και κατά την επίθεση στον Φύσσα και γίνονται έρευνες για τους κατόχους των συγκεκριμένων τηλεφώνων. Ένα από αυτά προέρχεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τον επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Υπάρχουν επίσης στη συσκευή και μηνύματα που χαρακτηρίζονται ως μη σχετιζόμενα με την υπόθεση ωστόσο και αυτά θα εξεταστούν εξονυχιστικά.

Από την έρευνα θα διαπιστωθεί επίσης ποιος ήταν εκείνος που έστειλε μήνυμα ή τηλεφώνησε από την καφετέρια που βρισκόταν το θύμα με την παρέα του για να ειδοποιήσει τα άτομα που έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν στον Π. Φύσσα.

“Ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος” …

Η μητέρα τόνισε, ότι η κοπέλα του δεν έφυγε και έτρεξε στην αστυνομία που ήταν παραδίπλα. Όπως είπε, ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ‘θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια’;».

«Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο από τη σκηνή της βίας έξω από την καφετέρια», έκανε το λάθος και το πήγε στην αστυνομία, δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε η μητέρα του αδικοχαμένου νέου, ενώ έβλεπαν μπάλα, κάποιος θαμώνας της καφετέρια, που δεν ήταν μέλος της παρέας του Παύλου, είπε κάτι για κάποιον.

Στη συνέχεια η παρέα του θύματος έφυγε από την καφετέρια και ο Παύλος Φύσσας, με σκοπό να τους προστατέψει, τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.

Η μητέρα τόνισε, ότι η κοπέλα του δεν έφυγε και έτρεξε στην αστυνομία που ήταν παραδίπλα. Όπως είπε, ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ‘θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια’;».

Όπως εξήγησε η κα. Φύσσα, ο γιος της τους αντιμετώπισε, αλλά ήρθε ο άλλος (Ρουπακιάς) ανάποδα με το αυτοκίνητο και του είπε «θα σε καθαρίσω».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, ήταν άγνωστοι, αλλά ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος και τον έστειλαν. «Ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια, τον ειδοποίησαν για να σκοτώσει έναν και έτυχε να σκοτώσει το παιδί μου. Το σκότωσαν γιατί έμεινε να υπερασπιστεί τους φίλους του».

Μάλιστα, τόνισε πως αυτόπτης μάρτυρας είπε «πείτε στον πατέρα του ότι έχετε λεβέντη γιο, το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε γρατσουνιά. Μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου είχε πάνω του».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του ζήτησε να βρεθεί αυτός που έκανε το τηλέφωνο, να γίνει σύντομα η δίκη, να δικαστεί και να εκτελεστεί.

Όπως είπε υπήρξε ειδοποίηση από Χρυσαυγίτες «να πάμε να δείρουμε εξτρεμιστες», και επανέλαβε ότι ο γιος του πολιτικά δεν άνηκε πουθενά.

Όπως είπε ο κ. Φύσσας, ο Ρουπακιάς είχε εντολή να σκοτώσει, προσθέτοντας ότι το χτύπημα που δέχτηκε στην καρδιά ήταν επαγγελματικό και μάλιστα ο δολοφόνος το έστριψε για να μπει αέρας.

το βήμα, ΣΚΑΪ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.