Με κακούργημα αντιμέτωπος ένας εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Ελεύθερες χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν η σύζυγος του 45χρονου Γ. Ρουπακιά και η φίλη τηςΕλεύθερες χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν η σύζυγος του 45χρονου Γ.Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας τους 34χρονου Παύλου Φύσσα, και η φίλη της οι οποίες κατηγορούνται για ψευδορκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η σύζυγος του δράστη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και μόνο μία φορά πήγε σε διανομή τροφίμων. «Άλλαξα πολλές φορές την κατάθεσή μου γιατί πανικοβλήθηκα» φέρεται να είπε.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην εισαγγελία Πειραιά, οδηγήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι 34 συλληφθέντες των επεισοδίων στο Κερατσίνι και τη Νίκαια. Ο ένας εκ των συλληφθέντων αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Οι υπόλοιποι 33, εκ των οποίων οι 25 αφέθηκαν ελεύθεροι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Οκτώ από τους 33 θα οδηγηθούν και θα κρατηθούν εκ νέου στη ΓΑΔΑ και την Παρασκευή θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Στα δικαστήρια υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ φίλοι και αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί φώναζαν συνθήματα υποστήριξής τους.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.