Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παγκόσμια υστερία για τα νέα iPhone

Σεπτέμβριος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Παγκόσμια υστερία για τα νέα iPhone Από το Τόκιο και το Πεκίνο, ως το Βερολίνο και το Λονδίνο, ο κόσμος άρχισε την Παρασκευή τα ξημερώματα να καλωσορίζει τα νέα προϊόντα της Apple, του iPhone 5S και του iPhone 5C, δημιουργώντας και πάλι – όπως και πέρυσι και πρόπερσι – μεγάλες ουρές στα κατά τόπους καταστήματα του αμερικανικού κολοσσού.

Παρά τις επιφυλακτικές κριτικές των ειδικών του κόσμου της τεχνολογίας για τα νέα αυτά smartphones, η Apple είχε ήδη κερδίσει τη μάχη του μάρκετινγκ: Οπως και κάθε προηγούμενη χρονιά, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν σχηματίσει μεγάλες ουρές από το προηγούμενο βράδυ για να είναι από τους πρώτους που θα προμηθευτούν το νέο smartphone, μολονότι η τιμή του είναι ιδιαίτερα «τσουχτερή» και οι βελτιώσεις σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο όχι ιδιαίτερα θεαματικές.

Αλλά πλέον η Apple έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της πώλησης ενός προϊόντος. Δημιουργώντας φανατικούς οπαδούς έχει καταφέρει να μεταλλάξει την πώληση των μοντέλων της από μια απλή οικονομική συναλλαγή σε ιεροτελεστία.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου βοηθούν τον σκοπό: Πριν από δέκα ημέρες το αμερικανικό περιοδικό Time ανακάλυψε έναν Ιάπωνα που έσπευσε να πάρει θέση έξω από το κατάστημα της Apple στο Τόκιο από τις 11 Σεπτεμβρίου: «Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσω» είπε ο αφοσιωμένος καταναλωτής.

Ο Inependent αποκάλυψε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να αγοράσουν το νέο iPhone 5S ή το πλαστικό iPhone 5C. Αλλά βγάζουν ως και 500 στερλίνες (περίπου 600 ευρώ) «πουλώντας» την καλή σειρά που έχουν προλάβει να πάρουν έξω από το κατάστημα της Apple στη Ρίτζεντ Στριτ!

Για πρώτη φορά εφέτος, τα νέα μοντέλα της Apple πωλήθηκαν παράλληλα με τις αγορές της Δύσης και στη Λαϊκή Κίνα, η αγορά της οποίας είναι και ο μεγάλος στόχος της εταιρείας.

τα νέα

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20th, 2013 at 18:09 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply