Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νιγηριανή η ομορφότερη μουσουλμάνα στον κόσμο

Σεπτέμβριος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Νιγηριανή η ομορφότερη μουσουλμάνα στον κόσμοΤο όνομά της είναι Ομπαμπιγί Αϊσάχ Ατζιμπόλα, κατάγεται από τη Νιγηρία και την Τετάρτη κέρδισε τον τίτλο της World Muslimah 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.
Είκοσι φιναλίστ από το Μπανγκλαντές, το Μπρουνέι, το Ιράν, τη Μαλαισία, την Ινδονησία και τη Νιγηρία διαγωνίστηκαν για τον τίτλο της ομορφότερης μουσουλμάνας στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι κοπέλες απήγγελλαν στίχους από το Κοράνι και διαγωνίστηκαν στις γνώσεις και τις απόψεις τους αναφορικά με το Ισλάμ.
Οι υπεύθυνοι των μουσουλμανικών καλλιστείων ελπίζουν ο συγκεκριμένος διαγωνισμός να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην διοργάνωση για την ανάδειξη της Μις Κόσμος που επίσης θα πραγματοποιηθεί στην Ινδονησία.

τα νέα

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20th, 2013 at 17:29 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply