Η κοινότητα του Διαδικτύου επιβραβεύει τον “καλό Σαμαρείτη” μαζεύοντας μέχρι στιγμής 72.000 δολάρια σε μια online καμπάνια συλλογής χρημάτων
O "καλός Σαμαρείτης" Τζέϊμς ΓκλενΠριν λίγες μέρες, ένας άστεγος στη Βοστόνη παρέδωσε στην αστυνομία ένα σακίδιο γεμάτο με χαρτονομίσματα και επιταγές συνολικής αξίας περίπου 42.000 δολαρίων που βρήκε ξεχασμένο σε ένα εμπορικό κέντρο. Τώρα, η κοινότητα  του Διαδικτύου τον επιβραβεύει μαζεύοντας μέχρι στιγμής 72.000 δολάρια σε μια καμπάνια συλλογής χρημάτων για τον “καλό Σαμαρείτη”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άστεγος Γκλεν Τζέιμς βρήκε το σακίδιο το απόγευμα του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο Σάουθ Μπέι στη συνοικία Ντόρτσεστερ της Βοστόνης. Τον παρέδωσε στην αστυνομία, η οποία αργότερα εντόπισε τον ιδιοκτήτη του, έναν Κινέζο, του οποίου το διαβατήριο βρισκόταν μέσα στο σάκο.

Την καμπάνια ανταμοιβής για τον άστεγο της Βοστώνης ξεκίνησε ο Ήθαν Ουίτινγκτον, κάτοικος Βιρτζίνια, ο οποίος δεν γνωρίζει προσωπικά τον Τζέϊμς αλλά αισθάνθηκε την ανάγκη να τον βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο και να δει αν άλλοι “καλοί Σαμαρείτες” θα βοηθούσαν τον άστεγο άντρα να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει χρήματα, μπορεί να επισκεφτεί τον διπλανό σύνδεσμο: gofundme.com/4by2as

Η πράξη του Τζέϊμς αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Βοστώνης, η οποία τον τίμησε σε μια σεμνή τελετή. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πέντε χρόνια άστεγος ενώ παλιά εργαζόταν για 13 χρόνια ως αρχειοθέτης σε δικαστήριο της Μασαχουσέτης. Υποφέρει από ιλίγγους οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να βρει άλλη δουλειά εύκολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.