Τη συμπαράσταση 2000 οπαδών της θα έχει η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της στη Γ’Εθνική

Με τη συμπαράσταση των οπαδών της στη Φυλή η ΑΕΚΗ Ένωση πήρε 2000 εισιτήρια για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της με τον Μανδραϊκό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής. Τα εισιτήρια τιμώνται 5, 10 και 15 ευρώ και ήδη διατίθενται από την ΑΕΚ, μέχρι το Σάββατο. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν, όσα μείνουν θα διατεθούν την Κυριακή έξω από το γήπεδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι οπαδοί που θα αγοράσουν εισιτήριο των 15 ευρώ, θα παραλαμβάνουν και ένα t-shirt δώρο από την ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν θα ισχύει την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο της Φυλής. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Αστυνομίας οι φίλαθλοι για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης».

Εξάλλου , δύσκολες ώρες περνά ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας έχασε τη μητέρα του η οποία αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας. Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέφρασε με ανακοίνωσή της τα συλλυπητήριά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.