Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψουμε στους Ναζί να τρομοκρατούν… (Video)

Σεπτέμβριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣΜήνυμα ενότητας εξέπεμψε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του στη μια το μεσημέρι με αφορμή την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά. Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για επίγονους των ναζί και άδειασε τον στενό του συνεργάτη Χρύσανθο Λαζαρίδη, λέγοντας ότι “Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό όχι με διαφωνίες εμπρηστικές”.

Όλη η δήλωση του πρωθυπουργού:

Δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες. Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό όχι με διαφωνίες εμπρηστικές ούτε με τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται και πολύ περισσότερο όχι με το αίμα που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα, όπως συνέβη με την απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που ο κάθε Έλληνας καταδικάζει με απέχθεια.
Αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να τελειώσει η ανηφόρα των θυσιών του ελληνικού λαού όμως η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα την προοπτική που της Αξίζει.
Ας σεβαστεί λοιπόν ο καθένας το λαό τους κόπους και τις θυσίες του.
Αυτή η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των Ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή να εγκληματούν να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία.
Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ όσο φαντάζονται οι εχθροί της.

newsit

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19th, 2013 at 14:52 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply