Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με τη συμπαράσταση των οπαδών της στη Φυλή η ΑΕΚ

Σεπτέμβριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τη συμπαράσταση 2000 οπαδών της θα έχει η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της στη Γ’Εθνική

Με τη συμπαράσταση των οπαδών της στη Φυλή η ΑΕΚΗ Ένωση πήρε 2000 εισιτήρια για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της με τον Μανδραϊκό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής. Τα εισιτήρια τιμώνται 5, 10 και 15 ευρώ και ήδη διατίθενται από την ΑΕΚ, μέχρι το Σάββατο. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν, όσα μείνουν θα διατεθούν την Κυριακή έξω από το γήπεδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι οπαδοί που θα αγοράσουν εισιτήριο των 15 ευρώ, θα παραλαμβάνουν και ένα t-shirt δώρο από την ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν θα ισχύει την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο της Φυλής. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Αστυνομίας οι φίλαθλοι για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης».

Εξάλλου , δύσκολες ώρες περνά ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας έχασε τη μητέρα του η οποία αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας. Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέφρασε με ανακοίνωσή της τα συλλυπητήριά της.

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19th, 2013 at 15:51 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply