Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» – Παρουσία των ΜΑΤ (Φωτογραφίες και VIDEO)

Σεπτέμβριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

antifasistiki-kozani Με μια μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία της Κοζάνης και πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρομους της πόλης και η οποία μάλιστα κατευθύνθηκε στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», αντιφασίστες – αντιφασίστριες, απλός κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των συλλογικοτήτων και συλλόγων, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τη στυγνή δολοφονία του ράπερ και αντιφασίστα Π. Φύσσα, στο Κερατσίνι, από μέλος της «Χρυσής Αυγής».

antifasistiki-kozani Ο κόσμος της Κοζάνης, (μεταξύ αυτών και άτομα που ανήκουν στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο), όπως και αρκετοί νέοι, συγκεντρώθηκε λίγο πιο κάτω από το καμπαναριό, ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρομους, με διακριτική την παρουσία των ΜΑΤ.

antifasistiki-kozani (5)

Σε όλη τη διάρκεια της πορείας  ακούγονταν πολλά συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και όχι μόνο.

Η πορεία κατευθύνθηκε στην Παύλου Μελά, όπου και επί της πλατείας Γιολδάση είναι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη. Μερίδα των συγκεντρωμένων φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας, διμοιρία των ΜΑΤ υπήρχε προληπτικά στο χώρο για αποφυγή επεισοδίων.

antifa-kozani

antifasistiki-kozani (2)Τελικά και μετά από παραμονή μισής ώρας και πλέον έξω από τα γραφεία της Χ.Α. (τα οποία ήταν κλειστά), όπου και ακούστηκαν πολλά συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι με τα πανό ανά χείρας συνέχισαν την πορεία τους.

antifasistiki-kozani (1)

 

VIDEO από την πορεία και τη συγκέντρωση (με μακρινά πλάνα – λήψη κινητού)


kozanimedia

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19th, 2013 at 12:12 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply