Νοκ άουτ αγώνες στο Ευρωμπάσκετ

Προημιτελικά με «μάχες» Σερβίας-Ισπανίας και Σλοβενίας-ΓαλλίαςΠρεμιέρα σήμερα στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, που όσο και αν μας… πληγώνουν λόγω της απουσίας της εθνικής, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η φάσης των «8» ξεκινά με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Σερβία και την Ισπανία (18:30, ΟΤΕSport3). Τα «μωρά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα (σ.σ. η Σερβία τερμάτισε στην πρώτη θέση του Ε’ ομίλου στη β’ φάση) και θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι, βέβαια, δεν βρίσκονται στο επίπεδο των περασμένων ετών και αυτό φάνηκε στις ήττες από Ιταλία, Ελλάδα και Σλοβενία.

Παράλληλα διοργανωτές θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλία (22:00, OTESport3) του Τόνι Πάρκερ, ο οποίος θα βρει απέναντι του τον Γκόραν Ντράγκιτς σε μια «μονομαχία» δύο σπουδαίων γκαρντ από το NBA.

Για αύριο, Πέμπτη, είναι προγραμματισμένο το ματς της Κροατίας με την Ουκρανία και με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Λιθουανία του Γιόνας Καζλάουσκας και του Λίνας Κλέιζα και την Ιταλία του Σιμόνε Πιανιτζιάνι και των Μπελινέλι – Ντατόμε.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.