ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Αγριος καβγάς Καμμένου - Τσαπανίδου στον «αέρα»Εντονη λογομαχία ξέσπασε στο τηλεοπτικό στούντιο του Star ανάμεσα στην δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη δήλωσή του περί «λιντσαρίσματος» του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα.

Ο κ. Καμμένος ήταν προσκεκλημένος στην πρωινή εκπομπή της κ.Τσαπανίδου και σε ερώτησή της αν έχει μετανιώσει για τη συγκεκριμένη δήλωση, ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ., εξαπέλυσε επίθεση στη δημοσιογράφο, λέγοντας: «Είστε με προκατάληψη… Λέτε ψέματα! Δεν υπήρξε τέτοια δήλωση! Είστε αστεία και ψεύτρα».

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ωστόσο η έκρηξή της επήλθε όταν ο Πάνος Καμμένος αρνήθηκε ότι είπε για λιντσάρισμα.

«Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου γιατί με είπατε ψεύτρα, ότι μου τα υπαγορεύουνε… Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο», είπε η κ.Τσαπανίδου

«Θα πετάξετε εμένα έξω;», απάντησε ο κ. Καμμένος και αποχώρησε τελικά από το πλατό:

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.