Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξυλοδαρμός του Π. Καμμένου στην Αμφιάλη

18 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ξυλοδαρμό με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές, υπέστη το απόγευμα ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος πήγε στην Αμφιάλη που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας.

Στην περιοχή υπήρχε συγκέντρωση άνω των 3.000 ατόμων κι όταν κάποιοι αντιλήφθηκαν το κ. Καμμένο του επιτέθηκαν. Οι διαδηλωτές άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια” και μέρος του πλήθους κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του ανοίξουν τη μύτη.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν κι αυτοί χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, που προκάλεσαν ζημιές οι διαδηλωτές.

Το κλίμα γίνεται πλέον πολύ επικίνδυνο και αν έχουμε λιντσαρίσματα πολιτικών τότε πράγματι είναι ιδιαίτερα σοβαρά τα πράγματα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίθεση κατά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου στο Κερατσίνι, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε την απαράδεκτη επίθεση κατά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλους του Κοινοβουλίου κ. Πάνου Καμμένου.
Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης.
Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους».

antinews

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2013 at 22:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply