Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μεγάλη πυρκαγιά στο Μέγαρο Γρεβενών…

18 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Περισσότερα από 50 στρέμματα δάσους με δρυ και κέδρα έγιναν στάχτη στο Δημοτικό διαμέρισμα του Μεγάρου Γρεβενών.

Στην φωτιά, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), συμμετείχαν 6 πυροσβεστικά οχήματα, μία υδροφόρα του Δήμου Γρεβενών, πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 15 άτομα, ενώ χρειάστηκε και η ρήψη νερού από 2 αεροπλάνα που έφτασαν έγκαιρα στην περιοχή και περιόρισαν την έκταση της φωτιάς.

«Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στην περιοχή βοήθησε την φωτιά να πάρει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Όλα πάντως εξελίχθησαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει»… μετέφερε στο Star-fm.gr πηγή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την κατάσβεση συντόνιζε  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ.Θεόδωρος Καίσαρης, ενώ στην περιοχή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ.Βάιος Κόραβος.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς πραγματοποιεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στον χώρο παραμένουν ακόμη όλες οι δυνάμεις για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς που αυτή τη στιγμή «ελέγχετε» .

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2013 at 21:54 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply