Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βόλεϊ Γυναικών: Φιλικά παιχνίδια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών

Σεπτέμβριος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

gsg volleyΤρία συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια έδωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ.Γρεβενών το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το πρώτο φιλικό η ομάδα των Γρεβενών το έδωσε την Παρασκευή στην Βέροια με την ομάδα του Ποσειδώνα και ακολούθησε, μια ημέρα μετά το φιλικό στα Γιάννενα με την ομάδα της Φ.Ε.Ιωαννίνων. Το τρίτο φιλικό παιχνίδι της σειράς έγινε την Κυριακή, με την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας αυτή τη φορά να επισκέπτεται το κλειστό γυμναστήριο του δ.α.κ. Γρεβενών.

Τρεις νίκες κατάφερε η ομάδα των Γρεβενών, αποτέλεσμα που φαίνεται λογικό διότι η ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών ξεκινά την αγωνιστική χρονιά πολύ νωρίτερα από τις ομάδες της Βέροιας και των Ιωαννίνων.

Με δεδομένο την έναρξη του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου, κάτι λιγότερο από ένα μήνα, η ομάδα των Γρεβενών είχε καλή εικόνα.
Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια θα δοθούν με τις ομάδες, του Ασκληπιού Τρικάλων και Ηρακλή Ιωαννίνων.

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 17th, 2013 at 14:53 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply