Ο ΠΑΣ παίρνει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο χάρη στο τέρμα του Τσουκαλά
ΠΑΣ… όπως παλιάΜε εμφάνιση αντίστοιχη των περσινών εξαιρετικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στους «Ζωσιμάδες» .

Η τριπλέτα… Ντε Βινσέντι, Τσάβες, Ίλιτς «πέταγε» φωτιές, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο και πανηγύρισε τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 χάρη σε τέρμα του Τσουκαλά (67’).

Χορταστικό και γεμάτο παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, τον ΠΑΣ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα θα μπορούσαν και άλλα τέρματα.

Δοκάρι με τον Φυτανίδη και αρκετές καλές στιγμές και για τον Ατρόμητο, ο οποίος όμως έδειξε “άτολμος” την κρίσιμη στιγμή.
Το ματς:
Με… νέο αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα, ποιος τους έπιανε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ και του Ατρόμητου. Μπορεί η βροχή να έβαλε και πάλι το χεράκι της, όμως οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να «χαλάσουν» το παιχνίδι του αντιπάλου. Οι Βελλίδης και Τσενάμο είχαν αρκετή δουλειά, ενώ όσες φορές χρειάστηκαν ήταν εκεί. Το πρώτο ημίχρονο μοιραζόταν στις δύο ομάδες.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά. Πίεσε, «έτρεξε» στην κόντρα τον ΠΑΣ και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο και Ναπολεόνι να δείχνουν πως παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκονται όλο και καλύτερα, παρά το γεγονός πως το γκολ δεν ερχόταν. Από την άλλη πλευρά, ο Ντε Βινσέντι ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα. Άριστη συνεργασία με Τσάβες, Ίλιτς και Κοροβέση, πολλές τελικές προσπάθειες, όμως και εδώ έλειψε το γκολ. Μοιραία, το 0-0 συντρόφευε τις ομάδες στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους δύο προπονητές να μην αλλάζουν τίποτα στα πρόσωπα. Ο ΠΑΣ έγινε ακόμα πιο πιεστικός, «στρίμωξε» τον Ατρόμητο στην περιοχή του και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, κερδίζοντας αρχικά πολλά κόρνερ, τα οποία εγκατέστησαν τους ψηλούς στην περιοχή του Τσενάμο και στη συνέχεια με τον Βίλα από τα άκρα. Ο τελευταίος ήταν ο δημιουργός του γκολ, όταν το έδωσε έτοιμο στον Τσουκαλά, ο οποίος έβαλε μπροστά τον ΠΑΣ.

Οι διορθωτικές αλλαγές από τον Παράσχο, περισσότερο… μπλόκαραν μεσοεπιθετικά τον Ατρόμητο, παρά του «έλυσαν» τα πόδια. Οι Περιστεριώτες πήραν την κατοχή της μπάλας, αλλά προσπαθούσαν ανορθόδοξα να φτάσουν στην εστία του Βελλίδη, την στιγμή που ο ΠΑΣ έβρισκε χώρο να «τρέξει» στην κόντρα. Όσα λεπτά και αν έμειναν δεν άλλαξαν κάτι και η ομάδα της Ηπείρου, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος έμεινε στους τέσσερις πόντους.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (87’ Μπέριος), Λίλα, Κοροβέσης (56’ Βίλα), Ντε Βινσέντι (76’ Κεϊτά), Τσάβες, Ίλιτς.

Στον πάγκο: Αμπάρης, Στρούνα, Κρητικός, Γιάκος.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (82’ Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (73’ Γεωργίου), Ναπολεόνι (66’ Καραγκούνης), Ούμπιντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Δημούτσος.

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.