Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκλεισμός 9 μηνών σε γνωστό τενίστα για ντόπινγκ

Σεπτέμβριος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Όπως αναμενόταν, ο Μάριν Τσίλιτς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και πλέον θα επιστρέψει στα κορτ από την 1η Φεβρουαρίου 2014!

Αποκλεισμός 9 μηνών σε γνωστό τενίστα για ντόπινγκΉταν… κοινό μυστικό τόσο καιρό, ωστόσο πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση. Η διεθνής ομοσπονδία του τένις επέβαλλε τιμωρία 9 μηνών στον Μάριν Τσίλιτς για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ο Κροάτης, νούμερο 24 στον κόσμο (έχει φτάσει μέχρι το 9 στην καριέρα του) απείχε εδώ και καιρό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και… λεγόταν πως αυτό είχε σχέση με τον έλεγχο ντόπινγκ που του είχε γίνει. Και πλέον η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθής.

Η ποινή του έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαΐου του 2013 (φυσικά χάνει ό,τι κέρδισε σε χρήματα και πόντους στην κατάταξη από τότε μέχρι και σήμερα) και θα παραμείνει μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιανουάριου 2014.

sport-fm

This entry was posted on Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16th, 2013 at 21:03 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply