Σκληρή κριτική Πανόπουλου

Ο Καραγεωργίου ανέλαβε την ευθύνη και παραιτήθηκε από την ΞάνθηΤην παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της Ξάνθης έθεσε ο Νίκος Καραγεωργίου, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 4-0.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, μετά την απελπιστική εμφάνιση της ομάδας του, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία, πλέον, είναι πλέον στη διάθεση του Χρήστου Πανόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραγεωργίου: «Και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής δεν το δέχομαι. Αναλαμβάνω την ευθύνη και σταματάω να είμαι προπονητής. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει πολλά και φεύγω για να βρει την τύχη της ομάδα με κάποιον άλλο προπονητή. Θα ενημερώσω και την διοίκηση».

Λίγο νωρίτερα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Πανόπουλος είχε… εκδώσει τη δική του ανακοίνωση με αυστηρή κριτική για την ομάδα του:

«Ένα μεγάλο συγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού που πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους μ’ αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Ξάνθη, όπως αυτή παρουσιάζεται στο α’ ημίχρονο κι ένα εξίσου μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας για την τραγική αυτή εικόνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτή η ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.