Χάνει το υπόλοιπο Ευρωμπάσκετ

Σοκ με Μαυροκεφαλίδη λίγο πριν από τη «μάχη» με τη ΣλοβενίαΧωρίς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη είναι αναγκασμένη να συνεχίσει στο υπόλοιπο του Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ελλάδας και φυσικά ούτε λόγος δεν γίνεται για την σημερινή (14/9 22:00) «μάχη» της «γαλανόλευκης» με την οικοδέσποινα Σλοβενία.

Ο Έλληνας σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού, οπίσθιου μηριαίου και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα υπόλοιπα ματς.

Ουσιαστικά, ο διεθνής σέντερ τίθεται νοκ άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και έτσι Μετά το «σοκ» με τον τραυματισμό του 29χρονου άσου του Παναθηναϊκού, ο Αντρέα Τρινκιέρι θα πρέπει να κάνει πολλές αλχημείες για να καλύψει το κενό που δημιουργείται στους ψηλούς της Εθνικής στο πιο κρίσιμο σημείο του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Χωρίς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη θα συνεχίσει την προσπάθειά της η Εθνική Ελλάδας. Ο Έλληνας σέντερ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, οπίσθιου μηριαίου και τίθεται εκτός μάχης για το υπόλοιπο του Ευρωμπάσκετ».

Θυμίζουμε ότι, η Εθνική καλείται να κερδίσει αρχικά τη Σλοβενία και στη συνέχεια την Κροατία, ώστε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση ήττας από τη Σλοβενία, η ομάδα του Τρινκιέρι, θα χρειαστεί τη νίκη της Ιταλίας επί της Κροατίας, που αγωνίζονται επίσης σήμερα (το άλλο ματς του ΣΤ’ ομίλου είναι Ισπανία – Φινλανδία).

Ο Τρινκιέρι καλείται να συνεχίσει με δύο «καθαρόαιμους» σέντερ, τον Γιάννη Μπουρούση και τον Βασίλη Καββαδά, ενώ είναι σίγουρο ότι ρόλο μέσα στη ρακέτα θα πάρει και ο Αντώνης Φώτσης.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.