DSC01550 αντίγραφοΑκόμη ένα δυνατό απόγευμα, πέρασε η ομάδα του Πρωτέα, αυτή τη φορά στο κλειστό των Γρεβενών, το Σάββατο (14/9) κόντρα στην Καστοριά, όπου την… φιλοδώρησαν με 61 πόντους και δέχθηκε μόνο 47.

Στην φιλική αυτή αναμέτρηση, ο Γιάννης Χασιώτης δοκίμασε πολλά σχήματα και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει (προς το τέλος του αγώνα) και αθλητές από το παιδικό τμήμα του Πρωτέα, όπου φέτος θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας.

«Θα υπάρξουν ακόμη δύο «προσθήκες» για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας» είπε ο προπονητής στο Star-fm.gr.

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν φέτος με τον Πρωτέα είναι οι εξής: Βασίλης Τζήμος, Νίκος Κλωνάρας, Τόλης Κολοβός, Δημήτρης Μουράτογλου, Τάσος Γράβας, Θανάσης Ιωαννίδης, Δημήτρης Κιούρκας, Αντώνης Ντινόπουλος, Νίκος Πουλιανίτης, Σταμάτης Τσαντές, Βασίλης Βασιλόπουλος και από το παιδικό: Γιώργος Ψάριας, Γιώργος Τσιμίδης, Αλέξης Κλωνάρας, Γιώργος Παλάσκας, Τάσος Χαντάβας.

DSC01565Στο μεταξύ ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας της ομάδας στην τιμή των 20 μόνο ευρώ.

«Θέλουμε με λίγα χρήματα να μπορέσει όλος ο κόσμος να αποκτήσει εισιτήρια διαρκείας του Πρωτέα» μάς μετέφεραν μέλη της διοίκησης, και κάλεσαν για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια που θα δώσει και φέτος η ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.