Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό είναι το ακριβότερο βιντεοπαιχνίδι στον κόσμο – Θα κυκλοφορήσει σε 3 μέρες!

Σεπτέμβριος 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

GrandTheftAuto5-570Τα βιντεοπαιχνίδια αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Ένα νέο παιχνίδι έρχεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ με προϋπολογισμό ανάλογο – αν όχι και μεγαλύτερο από παραγωγές του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Scotsman» το «Grand Theft Auto 5» κόστισε στην εταιρεία ανάπτυξης, «Rockstar Games» 265 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ!

Το προηγούμενο ακριβότερο παιχνίδι ήταν το «Star Wars: The Old Republic», το οποίο κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο αναφορά το ιλιγγιώδες κόστος του «Grand Theft Auto 5», στο ποσό συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα για την προώθηση του παιχνιδιού και αυτά που δαπανήθηκαν για την ανάπτυξή του.

Φυσικό και επόμενο είναι η εταιρεία παραγωγής να περιμένει ότι τα λεφτά που δαπάνησε θα πιάσουν τόπο μιας και σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι πωλήσεις θα φθάσουν τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο χρόνο και τα έσοδα θα είναι 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια! Ήδη υπάρχουν έσοδα 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων απο τις προπωλήσεις.

Το «χρυσό» παιχνίδι με τους εκατομμύρια οπαδούς στον κόσμο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για το Playstation 3 και το Xbox360.

koolnews

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 14th, 2013 at 22:51 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΕΟΙ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply